TIOR

Planuri curajoase pentru o banca de talie mica din Romania

Planuri curajoase pentru o banca de talie mica din RomaniaNextebank, una dintre băncile de talie mică din România, şi-a stabilit deja obiectivele până la finalul anului 2018. Instituţia vizează o creştere de 5 ori a portofoliului de credite.

 

Nextebank doreşte o dublare a portofoliului de credite în anul 2015, până la aproape 600 milioane de lei, iar până în anul 2018 are că obiectiv credite de 1,7 miliarde de lei. Totuşi, până în anul 2017, banca se aşteaptă la pierderi, însă după aceea va putea obţine profit.

 

Anunţul făcut de oficialii băncii este primul de acest fel din România, mai ales pentru că instituţiile de creditare mari sunt reticente să-şi facă publice planurile pe termen aşa de lung: „Nextebank va înregistra profit începând cu anul 2017, după trei ani în care îşi va raţionaliza cheltuielile şi îşi va dezvoltă activitatea comercială. (...) Banca este un competitor marginal în peisajul bancar, dar în acest moment se află într-o poziţie bună pentru o creştere accelerată a cotei de piaţă şi are resursele necesare pentru a fructifică acest avantaj“, este concluzia băncii.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI