TIOR

Piraeus Bank anunta vanzari foarte bune de credite in 2014

Piraeus Bank anunta vanzari foarte bune de credite in 2014Piraeus Bank a vândut credite de retail în primele 7 luni din anul 2014 cât în întregul an 2013, anunţă oficialii instituţiei. În perioada ianuarie-iulie 2014, banca a vândut credite pentru persoane fizice în valoare de peste 60 de milioane de euro.

 

Cererea de credite s-a mărit în special în zona creditelor de consum. Sunt şi multe refinanţări, clienţii se mişcă dintr-o parte în alta. Acesta este însă un lucru normal pentru că dobânzile au scăzut foarte mult, dar şi pentru că există clienţi nemulţumiţi de banca lor actuală“, au declarat oficialii băncii Piraeus, dupa excelentele rezultate din primele 7 luni ale anului.

 

Piraeus Bank România deţine credite de consum de mai bine de 800 de milioane de euro, peste jumătate din portofoliul total al instituţiei. La jumătatea acestui an, banca avea credite de 1,5 miliarde de euro. Piraeus a vândut credite de consum neperformante de 20 de milioane de euro în primul semestru din 2014. Până la sfârşitul anului, alte credite, de până la 30 de milioane de euro, urmează să fie vândute.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi Personale? Aplică AICI!

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI