TIOR

Piraeus Bank a adoptat tehnologia contactless la cardurile Visa

Piraeus Bank a adoptat tehnologia contactless la cardurile VisaPiraeus Bank a adoptat tehnologia contactless la toate cardurile Visa. Aceasta este cea mai rapidă modalitate de plată disponibilă în acest moment. Cu ajutorul unei plăți contactless, timpul economisit de un client este cu 33% mai scurt faţă de o plată standard cu cardul. De asemenea, timpul economisit faţă de o plată cu numerar este cu 52% mai scurt.

"Menţionăm faptul că economii importante de timp se fac chiar şi în cazul plăţilor de valoare mai mare care necesită suplimentar introducerea codului PIN. În prezent, în România există peste 40.000 de terminale POS care suportă plăți contactless. La doar 6 luni de la lansarea cardurilor contactless de credit, Piraeus Bank România a implementat această funcţionalitate şi pentru cele de debit. Când utilizăm cardul pentru a ne cumpăra dimineaţă cafeaua preferată, pentru a achita prânzul sau pentru orice altă cumpărătură cu o valoare mai mică de 100 de lei, cardul contactless ne ajută să realizăm tranzacţia mai repede, mai comod şi în deplină siguranţă", susţin oficialii Piraeus Bank.

Piraeus Bank oferă carduri contactles care au toate funcţionalităţile cardurilor de credit, cardurilor de debit sau la cardurile contact. Clienţii care au un card emis înainte de lansarea facilităţii contactless pot solicita în orice sucursală Piraeus Bank România înlocuirea acestuia cu un card contactless. Piraeus devine doar a treia bancă din România care a trecut la tehnologia contactless.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI