TIOR

Parteneriatul BCR cu ANAF va scadea timpul de acordare a creditelor

Parteneriatul BCR cu ANAF va scadea timpul de acordare a creditelorÎn urma parteneriatului dintre BCR şi ANAF, cea mai mare bancă din România după active anunţă că va scădea timpul de acordare a creditelor cu 60%.

 

Din dorinţa de a îmbunătăţi permanent experienţa clienţilor noştri, BCR continuă să investească în simplificarea procesului de creditare. Odată cu încheierea acordului cu ANAF, clienţii cu venituri stabile nu vor mai fi nevoiţi să obţină documentele de venit de la angajator fiind suficientă semnarea, în momentul solicitării creditului, a unui Acord de consultare a evidenţelor ANAF. Estimăm că, facilitarea procesului de creditare va genera o scădere a timpului de aprobare a dosarului de credit cu 60%, ceea ce înseamnă credite rapide şi timp câştigat pentru clienţii noştri”, au declarat reprezentanţii BCR.

 

Toţi clienţii BCR care îşi primesc veniturile în conturile băncii pot lua credite de nevoi personale, credite de locuinţe carduri de credit sau pot opta pentru descoperiri de cont în maximum 3 ore din clipă în care depun cererile. Conform băncii, timpul economisit va fi foarte mare, întrucât clienţii nu mai sunt nevoiţi să prezinte documentele care atestă veniturile.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI