TIOR

OTP Bank vrea sa intre in topul primelor 10 banci din Romania

OTP Bank vrea sa intre in topul primelor 10 banci din RomaniaOTP Bank vrea să între în topul primelor 10 bănci din România, după ce a finalizat cu succes preluarea Millennium Bank România, pentru 39 de milioane de euro. OTP Bank a ajuns la o cotă de piaţă de 2% în ţara noastră şi ocupă locul 13 în topul băncilor din România.

 

Grupul ungar OTP Bank a încheiat preluarea Millennium Bank România, după finalizarea achiziţiei acţiunilor băncii. Tranzacţia a costat 39 de milioane de euro, iar în urma acesteia oficialii OTP Bank sunt foarte optimişti. "Achiziţia Millennium Bank România este un moment cheie în istoria OTP Bank România, care ne apropie tot mai mult de obiectivul nostru strategic pe termen mediu, acela de a ne clasa printre primele 10 bănci din România", a spus într-un comunicat de presă Laszlo Diosi, directorul OTP Bank România.

 

După ce a cumpărat Millennium Bank România, OTP Bank şi-a mărit numărul de clienţi la 400.000, iar reţeaua de sucursale şi de ATM-uri a ajuns la 140, respectiv 180 de unităţi. OTP estimează că durata integrării noilor clienţi va fi de 1 an.

 

Millennium Bank România avea în ţara noastră în jur de 80.000 de clienţi. Instituţia are deschise 56 de unităţi şi dispune de 58 de ATM-uri, cele mai multe în Bucureşti.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI