TIOR

OTP Bank vinde credite pentru IMM-uri

OTP Bank vinde credite pentru IMM-uriOTP Bank vinde credite pentru IMM-uri, prin programul de garantare de către Stat. Acesta finanţează creditele cu până la 50% din valoarea împrumuturilor. Pe lângă indicatorul ROBOR la 3 luni, banca mai aplică şi o marjă de 3,1%.

 

Sucursala locală a maghiarilor de la OTP Bank vinde credite pentru finanţarea capitalului de lucru al IMM-urilor. Dobânda variabilă a acestor credite este formată din indicatorul ROBOR la 3 luni şi o marja de 3,1% pe an. De asemenea, instituţia de creditare aplică şi un comision de acordare de 0,4%.

 

Firmele care pot accesa aceste credite sunt cele cu o activitate de minimum 3 ani şi nu au restante la plata taxelor şi impozitelor la buget. Fondul Naţional de Garantare poate finanţa IMM-urile cu până la 50% din valoarea creditului.

 

Despre programul de garantare a creditelor pentru IMM-uri

 

Statul pune la dispoziţie IMM-urilor garanţii de 2 miliarde de lei. De aceşti bani, firmele din România pot cumpără credite de până la 5 milioane de lei, acordate pe o perioadă de 24 de luni (cu posibilitatea de prelungire pentru încă 12 luni). Până acum, în jur de 20 de bănci participă la acest program al Statului.

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI