TIOR

OTP Bank vinde credite pentru IMM-uri

OTP Bank vinde credite pentru IMM-uriOTP Bank vinde credite pentru IMM-uri, prin programul de garantare de către Stat. Acesta finanţează creditele cu până la 50% din valoarea împrumuturilor. Pe lângă indicatorul ROBOR la 3 luni, banca mai aplică şi o marjă de 3,1%.

 

Sucursala locală a maghiarilor de la OTP Bank vinde credite pentru finanţarea capitalului de lucru al IMM-urilor. Dobânda variabilă a acestor credite este formată din indicatorul ROBOR la 3 luni şi o marja de 3,1% pe an. De asemenea, instituţia de creditare aplică şi un comision de acordare de 0,4%.

 

Firmele care pot accesa aceste credite sunt cele cu o activitate de minimum 3 ani şi nu au restante la plata taxelor şi impozitelor la buget. Fondul Naţional de Garantare poate finanţa IMM-urile cu până la 50% din valoarea creditului.

 

Despre programul de garantare a creditelor pentru IMM-uri

 

Statul pune la dispoziţie IMM-urilor garanţii de 2 miliarde de lei. De aceşti bani, firmele din România pot cumpără credite de până la 5 milioane de lei, acordate pe o perioadă de 24 de luni (cu posibilitatea de prelungire pentru încă 12 luni). Până acum, în jur de 20 de bănci participă la acest program al Statului.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI