OTP Bank reduce dobanzile la franci elvetieni pentru a reduce cresterea ratelor

17-01-2015 / Blog credite imobiliare

OTP Bank reduce dobanzile la franci elvetieni pentru a reduce cresterea ratelorA apărut şi prima măsură cu adevărat notabilă luată de către o bancă românească pentru prevenirea impactului aprecierii puternice a francului elveţian în raport cu leul. OTP Bank scade dobânzile la creditele în franci elveţieni cu până la 1,5% pe o perioadă de 3 luni, pentru a reduce creşterea ratelor. Scăderea se aplică doar clienţilor care au luat credite în franci elveţieni cu dobândă variabilă.

 

Francul elveţian crescuse de miercuri, 14 ianuarie 2015 până joi, 15 ianuarie, cu peste 16%, până la 4,32 lei (de la 3,74 lei). Pentru protejarea clienţilor săi care au credite în franci elveţieni, OTP Bank România a redus vineri dobânzile cu până la 1,5%, pe o perioadă de 3 luni, în speranţa că situaţia se va remedia. Toţi românii care au credite în franci elveţieni cu dobânzi variabile la OTP Bank pot solicita ieftinirea dobânzilor până la sfârşitul lunii februarie.

 

"Evenimentele recente care au condus la aprecierea record a francului elveţian ne determina să reacţionăm rapid şi să adoptăm o măsură imediată de susţinere a clienţilor noştri care au contractat credite în această moneda. Eforturile noastre se îndreaptă către protecţia clienţilor faţă de consecinţele unui mediu economic volatil. Vom analiza constant evoluţia pieţei şi vom adopta măsuri suplimentare, în cazul în care va fi necesar", a declarat directorul OTP Bank România, Laszlo Diosi.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.