TIOR

OTP Bank reduce dobanda la credite de nevoi personale

OTP Bank reduce dobanda la credite de nevoi personaleOTP Bank a redus dobânda pentru credite de nevoi personale în lei până la 10,5% pe an. Dobânda nominală este de doar 9,9% pe an. Banca a renunţat la comisioanele de administrare şi de analiză.

 

Până la sfârşitul lunii aprilie, OTP Bank a scăzut dobânda pentru credite de nevoi personale în lei, până la 10,5% pe an. Dobânda nominală este de 9,99%. Astfel, pentru un credit de 10.000 de lei, pe o perioadă de 5 ani, un client trebuie să plătească lunar 212 lei. Până la finalul contractului, suma totală achitată va fi de 12.745 de lei.

 

Un alt avantaj al creditelor de nevoi personale în lei de la OTP Bank este lipsa comisioanelor de analiză şi de administrare.

 

Promoţie şi la creditele ipotecare în euro, la OTP Bank

 

OTP Bank are o promoţie şi pentru creditele ipotecare în euro, care vor avea dobânzi de 5,9% pe an, iar DAE de 6,1% pe an. Pentru un împrumut de 35.000 de euro, pe 30 de ani, rata lunară este de 208 euro, iar suma totală achitată ajunge la 75.000 de euro. Şi la creditele ipotecare s-a renunţat la comisoanele de analiză şi de administrare.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI