TIOR

OTP Bank pregateste o surpriza de Sarbatori clientilor sai

OTP Bank pregateste o surpriza de Sarbatori clientilor saiOTP Bank are pregătită o surpriză de Sărbători pentru clienţii săi: un program de conversie a creditelor din franci elveţieni în lei sau în euro. Vezi care sunt reducerile de care vor beneficia clienţii băncii!

 

“Soluţia noastră pe termen lung are că scop asigurarea imediată a unui management echilibrat al fiecărui credit în franci elveţieni, oferind clienţilor noştri soluţii personalizate şi sustenabile. 80% dintre clienţi vor beneficia de o reducere cuprinsă între 17,5% şi 25% din soldul creditului”, a spus László Dióşi, CEO OTP Bank România, referitor la campania de conversie a creditelor din franci elveţieni în lei sau în euro.

 

Ce clienţi ai OTP Bank sunt eligibili pentru conversia creditelor?

 

Potrivit OTP Bank, toţi clienţii care au întârzieri de cel mult 90 zile la plata ratelor creditelor în franci elveţieni pot alege conversia împrumuturilor şi astfel vor beneficia de reduceri de până la 25%. Clienţii care au restante mai mari de 90 zile trebuie să acopere suma necesară pentru că restanţele să fie mai mici de 3 luni.

 

Important de menţionat este că sumele rămase după calcularea discountului vor fi convertite fie în lei, fie în euro, în funcţie de alegerile fiecăruia. Programul de conversie a împrumuturilor în franci va fi disponibil pentru următoarele trei luni, timp în care clienţii vor trebui să meargă la sucursalele băncii pentru a discuta întregul proces.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI