TIOR

OTP Bank ia masuri de conversie a creditelor din franci elvetieni

OTP Bank ia masuri de conversie a creditelor din franci elvetieniOTP Bank ia măsuri de conversie pentru creditele în franci elveţieni ale clienţilor săi. Programul care stipulează acest lucru a fost aprobat de către acţionariatul băncii, iar primele oferte personalizate pentru clienţi vor fi făcute în luna decembrie.


Continuă seria de măsuri luate de băncile din România pentru conversia creditelor din franci elveţieni. Cea mai recentă mutare o face OTP Bank, ce anunţă că luna viitoare, în decembrie 2015, va prezenta clienţilor săi oferte personalizate de conversie a creditelor din franci elveţieni în lei sau în euro, la cursul zilei în care se va face transformarea împrumuturilor. În ceea ce priveşte dobânzile, acestea vor fi adaptate situaţiei momentului în care se realizează conversiile.


Potrivit estimărilor băncii, peste 10.500 clienţi cu credite ipotecare în franci elveţieni ar putea beneficia de oferta de conversie, între lunile decembrie şi februarie. Din această categorie sunt excluşi cei care au întârzieri mai mari de 90 de zile la plata ratelor creditelor. Costurile pe care OTP Bank, instituţie care a avut un profit net de 8 milioane euro în primele 3 trimestre ale anului 2015, le-ar putea avea de plătit în urmă acestei operaţiuni sunt de 82 milioane euro.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI