TIOR

OTP Bank – dobanda 0 la credite, din 10 in 10 luni

OTP Bank – dobanda 0 la credite, din 10 in 10 luniBăncile din România se întrec la promoții pentru credite. Recent, OTP Bank a lansat oferta specială la credite de nevoi personale și la credite ipotecare: dobânda zero, din 10 în 10 luni. La împrumut, clienții sunt scutiți de plata dobânzii.


Cea mai nouă promoție OTP Bank pentru credite a fost lansată cu ocazia împlinirii a 10 ani în România. Până la 31 martie 2014, clienții băncii pot evita comisionul la deschiderea unui cont curent și, de asemenea, comisionul de administrare a creditului, la analiza dosarelor noi sau la rambursarea anticipată a creditului.


Laszlo Diosi, CEO OTP Bank Romania a declarat: “Anul acesta aniversăm 10 ani de prezenţă în România. 10 ani în care am demonstrat că înţelegem nevoile financiare ale clienţilor noştri şi că avem capacitatea de a anticipa tendinţele pieţei, fie că este vorba de creditare sau economisire, de clienţi persoane fizice sau companii. Vom continua să identificăm soluţii simple şi eficiente, adaptate nevoilor pieţei. Un astfel de exemplu este şi această campanie aniversară la credite, prin care le oferim clienţilor noştri dobânda cadou, din 10 în 10 luni, alături de o serie de alte beneficii importante”.


Exemple de credite promoționale de la OTP Bank


OTP Bank a oferit și două exemple de credite care beneficiază de promoție. Astfel, un credit de nevoi personale de 10.000 de RON, contractat pe 5 ani, are o dobândă ce pornește de la 11,77%, la o DAE de 11,33%. Rata lunară este de 221 de RON, iar costul total al împrumutului la scadență ajunge la 13.277 de RON.


Un credit ipotecar de la OTP Bank, de 35.000 de euro, pe o perioadă de 30 de ani, are o dobândă ce începe de la 6,37% și o DAE de 6,42%. Rata lunară pe care trebuie să o plătească clienții este de 218 euro. Costul total al împrumutului la scadență este de 78.566 euro.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI