TIOR

OTP Bank: Am redus datoriile la credite cu 21 milioane euro

OTP Bank: Am redus datoriile la credite cu 21 milioane euroOficialii OTP Bank România au declarat că au redus datoriile la credite cu 21 milioane euro. Reducerile sunt pentru persoanele cu împrumuturi în franci elveţieni.

2.600 de clienţi ai OTP Bank România au beneficiat de oferta băncii de reducere a datoriile pentru credite în franci elveţieni. 83% dintre debitorii cu contracte de credite în franci elveţieni s-au informat la bancă în legătură cu propunerile de reducere a datoriilor.

„Clienţii au ajuns la concluzia că acest program de conversie a fost dezvoltat cu cele mai bune intenţii, şi anume reconsolidarea încrederii în relaţia noastră. Aceştia au înţeles că le oferim reduceri semnificative şi, mai ales, sigure ale soldurilor creditelor, cu un impact important asupra ratelor lunare. Au fost cazuri de clienţi sceptici, care au preferat să meargă în continuare în instanţă, însă au obţinut, la final, sume mult mai mici sau au pierdut procesele, aşa că au revenit asupra deciziilor lor iniţiale şi au solicitat ofertele propuse de noi", a declarat Laszlo Diosi, CEO OTP Bank România.

Conform informaţiilor, OTP Bank România are peste 10.500 de clienţi cu credite în franci elveţieni. La sfârşitul anului trecut, banca lansa un program de conversie a creditelor ipotecare în franci elveţieni, garantate cu ipotecă, pentru reducerea datoriilor clienţilor.

Soluţiile de conversie au fost gândite pentru fiecare client în parte. Au fost luate în calul specificaţiile împrumuturilor, anul de acordare, rata iniţială a dobânzii şi istoricul de creditare a clientului. Programul se adresează clienţilor care au întârzieri de cel mult 90 de zile la plata ratelor lunare, înregistrate la momentul conversiei.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI