TIOR

OTP: 7.000 de clienti au cerut conversia in lei de la franci elvetieni

OTP: 7.000 de clienti au cerut conversia in lei de la franci elvetieniMai mult de 7.000 de clienți ai OTP Bank România au semnat contracte de conversie în lei a creditelor în franci elvețieni, aproximativ 71% din totalul clienţilor cu credite în CHF, se arată într-un comunicat transmis de bancă. 

Reprezentanţii instituției bancare spun că discounturile pentru conversia creditelor din franci elvețieni în lei au fost preferate de către clienți, împotriva unor rezultate provenite dintr-un posibil caz în instanță, ceea ce ar fi implicat un interval de timp mai lung de soluţionare plus costuri suplimentare pentru clienți. Drept urmare, pentru 71% din cazuri, reducerile oferite de către OTP Bank prin programul de conversie au fost mai mari decât sumele obţinute în instanţă.

"Prin lansarea programului de conversie a creditelor în CHF, ne-am propus să le oferim clienţilor noştri una dintre cele mai competitive soluţii de pe piaţă. Fiecare client a primit o ofertă personalizată, în funcţie de tipul său de credit, anul în care a fost acordat şi rata iniţială a dobânzii", a declarat László Diósi, CEO, OTP Bank România.

Vă reamintim, Piraeus Bank a anunțat zilele trecute faptul că le oferă celor care au credite în franci elvețieni, garantate cu un imobil, posibilitatea conversiei în lei, cu un discount de 15% aplicat imediat la sold, dar și două reduceri consecutive de câte 10% fiecare, la o perioadă de trei ani, pentru cei care nu au întârzieri la plată. Pentru a putea beneficia de această ofertă, clienţii băncii trebuie să se asigure că nu au în prezent întârzieri la plata ratelor mai mari de 89 de zile.

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI