TIOR

OTP: 7.000 de clienti au cerut conversia in lei de la franci elvetieni

OTP: 7.000 de clienti au cerut conversia in lei de la franci elvetieniMai mult de 7.000 de clienți ai OTP Bank România au semnat contracte de conversie în lei a creditelor în franci elvețieni, aproximativ 71% din totalul clienţilor cu credite în CHF, se arată într-un comunicat transmis de bancă. 

Reprezentanţii instituției bancare spun că discounturile pentru conversia creditelor din franci elvețieni în lei au fost preferate de către clienți, împotriva unor rezultate provenite dintr-un posibil caz în instanță, ceea ce ar fi implicat un interval de timp mai lung de soluţionare plus costuri suplimentare pentru clienți. Drept urmare, pentru 71% din cazuri, reducerile oferite de către OTP Bank prin programul de conversie au fost mai mari decât sumele obţinute în instanţă.

"Prin lansarea programului de conversie a creditelor în CHF, ne-am propus să le oferim clienţilor noştri una dintre cele mai competitive soluţii de pe piaţă. Fiecare client a primit o ofertă personalizată, în funcţie de tipul său de credit, anul în care a fost acordat şi rata iniţială a dobânzii", a declarat László Diósi, CEO, OTP Bank România.

Vă reamintim, Piraeus Bank a anunțat zilele trecute faptul că le oferă celor care au credite în franci elvețieni, garantate cu un imobil, posibilitatea conversiei în lei, cu un discount de 15% aplicat imediat la sold, dar și două reduceri consecutive de câte 10% fiecare, la o perioadă de trei ani, pentru cei care nu au întârzieri la plată. Pentru a putea beneficia de această ofertă, clienţii băncii trebuie să se asigure că nu au în prezent întârzieri la plata ratelor mai mari de 89 de zile.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI