TIOR

Oferta de primavara la BRD – dobanzi reduse la creditele de nevoi personale

Primavara la BRD – dobanzi reduse la creditele de nevoi personalePromoţie de primăvară la BRD: creditele de nevoi personale cumpărate până la începutul lunii mai au dobânzi mai mici cu 0,16%, astfel că DAE se apropie de valoarea de 10%!

 

Până la 4 mai, BRD are o promoţie de primăvară la creditele de nevoi personale. Dobânda fixă standard aplicată de bancă este de 10% (pentru persoanele care nu-şi încasează veniturile într-unul din conturile băncii), în vreme ce aceasta este cu 1,10% mai mică pentru persoanele care-şi încasează veniturile în conturile BRD. Mai mult decât atât, banca percepe comison 0 de analiză şi de administrare a dosarelor.

 

Cei interesaţi de creditele de nevoi personale de la BRD trebuie să ştie că perioada maximă de rambursare este de 5 ani. Pentru un credit de 15.000 de lei, acordat pe 60 de luni, DAE va fi de 10,45% (pentru clienţii privilegiaţi, care primesc salariul sau pensia în cont BRD). 11,66% este DAE pentru persoanele care nu-şi primesc veniturile în cont BRD.

 

Cea de-a două bancă din România după active, BRD, mai are pregătită o surpriză pentru clienţii săi: orice credit de nevoi personale cumpărat aduce cu sine Gift Carduri, a căror valoare poate fi de 100, 150 sau 200 de lei, în funcţie de suma împrumutată. 

 

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI