TIOR

Oferta BCR de reducere a ratelor la credite face furori

Oferta BCR de reducere a ratelor la credite face furoriOferta BCR de reducere a ratelor la credite face furori. 15.000 de persoane au acceptat propunerea băncii (de la începutul lunii septembrie) şi au economisit, astfel, în medie, 12.500 euro (este luată în calcul perioada rămasă de rambursat).

 

Succesul ofertei BCR de reducere a ratelor românilor la credite este uriaş. Toţi clienţii vechi ai băncii care au în derulare credite imobiliare, credite de consum sau credite ipotecare pot alege să opteze pentru dobânzi mai bune. În cazul creditelor imobiliare şi a celor cu garanţie ipotecare, dobânda este de 4,95% pe an (fixă, pe 5 ani), respectiv de 5,45% (pe 10 ani), după care este calculată în funcţie de Euribor/Libor/Robor la 6 luni + 3% - 4% marjă. Pentru creditele de consum, dobânda este de 5,95% pe an (pe 5 ani), respectiv 6,45% pe an (pentru 10 ani). Pe toată durata împrumutului nou, banca oferă o asigurare de viaţă gratuită.

 

Numărul clienţilor care acceptă şi semnează oferta noastră de rate reduse creşte într-un ritm alert, însă suntem pregătiţi să suplimentăm eforturile consilierilor din sucursalele BCR, astfel încât să răspundem prompt şi rapid tuturor solicitărilor”, a declarat Dana Demetrian, Vicepreşedinte Retail & Private Banking, BCR.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI