TIOR

O noua oferta competitiva pentru credite de nevoi personale la BCR

O noua oferta competitiva pentru credite de nevoi personale la BCRBCR aduce în prim-plan o nouă oferta competitivă pentru credite de nevoi personale. Împrumuturile au dobânzi ce pleacă de la 8,5% pe an, iar DAE de la 10,08%.

 

Banca Comercială Română susţine în continuare creditarea în lei, oferind o nouă promoţie pentru credite de nevoi personale. Cu o dobânda ce porneşte de la 8,5% pe an (determinată în funcţie de mai mulţi factori, printre care continuitatea și vechimea în muncă a clienţilor, comportamentul de plată al acestora sau dacă primesc sau nu veniturile în cont BCR) creditele de nevoi personale de la BCR sunt o alegere care poate fi pe placul multor clienţi, dacă luăm în calcul şi celelalte avantaje ale sale.

 

Instituţia solicită doar 3 documente pentru a acordă aceste împrumuturi: adeverinţă de salariu de la angajator, formular BCR special sau fişa fiscală şi ultima factură la utilităţi sau, după caz, talonul de pensie.

 

Clienţii care primesc veniturile în cont BCR  de cel puţin 4 luni sunt privilegiaţi: banca aprobă creditul de nevoi personale într-o perioada mult mai scurtă.

 

Campania promoţională pentru creditele de nevoi personale este valabilă până la data de 30 aprilie 2014.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI