TIOR

Nivelul maxim al DAE va fi limitat de catre Guvernul britanic

Nivelul maxim al DAE va fi limitat de catre Guvernul britanicGuvernul britanic va limita nivelul maxim al DAE, pentru a proteja clienţii care doresc să achiziţioneze credite rapide.


După lansarea unui program similar cu Prima Casă de la noi, pentru stimularea vânzărilor, de credite. Guvernul britanic a decis să limiteze nivelul maxim al dobânzii anuale efective. Motivul? Protejarea clienţilor care vor să cumpere credite rapide.În zilele următoare se vor stabili detaliile pentru noua măsură a britanicilor.


Clienţii băncilor din Marea Britanie au cerut în repetate rânduri, în ultimii ani, reducerea dobânzilor creditelor rapide, care au costuri foarte mari.

Scăderea dobânzii anuale efective va ajuta în special persoanele cu venituri mici. În prezent, băncile britanice acordă acestora împrumuturi iniţiale de câteva sute de lire, după care creditele sunt reînnoite, iar datoria  creşte, prin capitalizarea dobânzii. În acest mod, clienţii cu venituri scăzute pornesc cu un împrumut redus, după care ajung să datoreze sume mult mai mari, numai prin capitalizarea dobânzii.


De curând, autoritatea de protecţie a consumatorilor de servicii financiare a decis limitarea numărului maxim de reînnoiri la maximum 2. De asemenea, finanţatorii nu mai pot să-şi recupereze banii direct din conturile bancare ale clienţilor.


Și în țara noastră există un program similar, prin care se încearcă limitarea DAE pentru credite.

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI