TIOR

Nextebank devine Patria Bank

Nextebank devine Patria BankNextebank devine Patria Bank. Actionarii băncii se vor reuni în luna februarie a anului viitor pentru modificarea numelui instituţiei. Cea mai recentă schimbare a denumirii unei instituţii bancare din România a fost în cazul Romanian International Bank, care poarte acum denumirea de Idea Bank.

Una dintre băncile mici din ţara noastră, Nextebank, va fi cunoscută că Patria Bank. Actionarii băncii se vor întâlni la începutul anului viitor şi vor lua această măsură. Noul nume al instituţiei provine de la Patria Credit, o companie deţinută de Axxes Capital, care a cumpărat Nextebank de la maghiarii de la AKB.

Nextebank a avut un an 2014 mai bun decât 2013. Chiar dacă a raportat o pierdere de 29 milioane de lei, această a fost de trei ori sub nivelul din 2013, din cauza reducerii puternice a cheltuielilor operaţionale şi cu dobânzile. Nextebank a reuşit anul acesta să-şi dubleze portofoliul de credite, la la 582 de milioane de lei, iar până în 2018 intenţionează să ajungă la un volum de 4 ori mai mare al creditelor.

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI