Momentul ideal sa cumperi credite de consum in Romania a venit

05-07-2015 / Blog credite imobiliare

Momentul ideal sa cumperi credite de consum in Romania a venitMomentul ideal pentru a cumpăra un credit de consum în România a venit. Dobânzile foarte mici la împrumuturi au convins tot mai multe persoane să cumpere credite de consum, în special în lei.

 

Volumul de credite de consum noi a trecut de pragul de 1,5 miliarde RON, prima dată din august 2008 şi până-n prezent. Băncile din ţară au vândut credite de consum în lei de această valoare, conform statisticilor de la sfârşitul lunii mai 2015.

 

Creditarea în lei trece printr-o perioadă excelentă, cea mai bună din 7 ani. Nu acelaşi lucru îl putem spune despre volumul împrumuturilor în euro.

 

Volumul creditelor de consum noi în lei nu mai depăşise 1,5 mld. lei din august 2008, chiar înainte de izbucnirea crizei financiare.

 

„Evoluţia dobânzilor, în sensul scăderii acestora, precum şi campanille de marketing tot mai dese ale băncilor au determinat o creştere a cereriii de credite de consum. Această creştere a început să se manifeste încă de anul trecut, nu a fost una conjuncturală şi a continuat şi în primele şase luni din 2015. Valoarea medie a unui credit de consum a înregistrat şi ea o evoluţie pozitivă. Creditul de consum este astăzi în proporţie de peste 90% în lei“, susţin reprezentanţii BRD, citaţi de zf.ro.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.