TIOR

Millennium Bank urmeaza exemplul OTP si scade dobanda la creditele in franci elvetieni

Millennium Bank urmeaza exemplul OTP si scade dobanda la creditele in franci elvetieniMillennium Bank urmează exemplul OTP şi scade marja ratei de dobânda la creditele ipotecare în franci elveţieni, pentru 3 luni. Decizia se aplică de vineri, 23 ianuarie 2015.

 

Tot mai mulţi români primesc veşti îmbucurătoare de la bănci, în problema referitoare la creditele în franci elveţieni. Millennium Bank a decis să reducă marja de dobândă pentru aceste credite cu 1,5%, pe o perioada de 3 luni, începând cu 23 ianuarie 2015. Important de ştiut este că doar până la data de 27 februarie 2015 pot clienţii Millennium Bank să ceară reducerea marjei de dobândă.

 

"Portofoliul de credite în franci elvețieni al Millennium Bank Romȃnia este foarte redus, cu toate acestea analizăm constant evoluţia pieţei şi vrem să ne asigurăm clienţii că vom continua să căutăm măsuri de protecţie pentru a-i susţine în asemenea situaţii neaşteptate", declara Adrian Popa, Director de Marketing şi Comunicare la Millennium Bank, într-un comunicat de presă.

 

De aproximativ o săptămână, OTP Bank luase aceeaşi măsură pentru protejarea clienţilor cu credite în franci elveţieni.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI