TIOR

Libra Bank vizeaza inovarea sistemul bancar romanesc

Libra Bank vizeaza inovarea sistemul bancar romanescLibra Bank oferă dobânzi mai bune pentru depozitele online. Banca are promoţii la depozitele pe 6, 9 şi 12 luni, iar dobânzile cresc chiar şi cu 0,20%! Banca îşi propune însă cel puţion o inovaţie pentru sistemul românesc!

Dobânzile pentru depozitele constituite online la Libra Bank devin mult mai atractive pentru clienţi. Spre exemplu, pentru un depozit pe 12 luni, banca oferă o dobândă de 2,05%, cu 0,20% peste cea de până acum! În plus, şi pentru depozitele pe 6 şi 9 luni dobânzile sunt mai bune, cu 0,15%! Cu atât mai de lăudat este iniţiativa Libra Bank, cu cât în ultima perioadă mai toate băncile din ţară au hotărât să taie din bonificaţiile depozitelor bancare.

Ce surpriză pregăteşte Libra Bank clienţilor săi

După ce anul trecut Libra Bank a lansat un cont online, disponibil în lei sau în euro, care putea fi deschis cu multă uşurinţă de către clienţi şi care a avut un succes notabil (1.500 de persoane şi-au creat un astfel de produs, iar banii depuşi au depăşit 50 milioane de lei), pentru 2016 Libra Bank pregăteşte un alt produs online, de dată această un credit.

“Va fi un credit autentic online, nu doar o aprobare de obţinere a creditului online, cum există în acest moment pe piaţa bancară. Vrem că clienţii noştri să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze la banca. Vrem să fim prima instituţie bancară care oferă acest tip de credit”, au spus oficialii Libra Bank, ce intenţionează să inoveze piaţa bancară din România.

Până atunci, banca dispune de 43 de sucursale în ţara noastră, iar principalii clienţi sunt IMM-urile, cei din segmentul corporate sau cei cu profesii liberale. Profitul instituţiei anul trecut a fost de peste 22 milioane lei, iar creditarea s-a îmbunătăţit cu un procent excelent, de 37%, până la 1,4 miliarde lei.

Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI