Judetele din tara unde romanii au cele mai mari datorii

31-03-2015 / Blog credite imobiliare

Judetele din Romania unde romanii au cele mai mari datoriiCele mai mari raporturi credite-depozite dintre toate judeţele din România sunt în Gorj, Iaşi, Bihor, Giurgiu şi Dolj, ceea ce înseamnă că volumul de credite acordate de bănci depăşeşte cu mult volumul depozitelor bancare.

 

Locuitorii judeţului Gorj sunt cei mai îndatoraţi din întreagă România. Raportul credite-depozite în Gorj este de 174% (volum de credite în valoare de 2,68 miliarde de lei vs un volum al depozitelor de 1,54 miliarde miliarde de lei). Următoarele judeţe cu cele mai mari datorii din ţară sunt Iaşi (150%), Bihor (147%), Giurgiu (135%) şi Dolj (131%).

 

Judeţele din Transilvania (Harghita, Covasna, Sibiu şi Mureş) domină clasamentul în partea sa inferioară. Spre exemplu, în Harghita raportul credite-depozite este de doar 58%, în timp ce în Covasna, Sibiu şi Mureş acesta nu depăşeşte 70%. Cea mai mare parte a populaţiei din Transilvania preferă soluţiile de economisire, înaintea celor de creditare.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.