TIOR

Ipotecarele cu dobanzi fixe pe 30 de ani de la BRD au starnit interesul multor romani

Ipotecarele cu dobanzi fixe pe 30 de ani de la BRD au starnit interesul multor romaniCreditele ipotecare cu dobânzi fixe pe 30 de ani, vândute de BRD între 22 şi 24 martie 2015, au stârnit interesul multor români. Dobânzile fixe oferite de către bancă au fost de 6% pe an.

 

Aproximativ 30% din clienţii noi au fost interesaţi de această oferta de credit imobiliar cu dobânda fixă pe 30 de ani. Vom vedea în perioada următoare cum va evolua cererea pentru acest produs“, a spus Adrian Jantea, director de promovare şi distribuţie persoane fizice în cadrul BRD. Banca a testat în decursul a 3 zile (22-24 martie 2015) un nou produs pe piaţa din România: creditele ipotecare cu dobânzi fixe pe 30 de ani.

 

În România, creditele ipotecare cu dobânzi fixe pe termen lung au fost evitate până acum de majoritatea băncilor, deoarece creditele ipotecare în lei cu dobânzi variabile sunt mai atractive pentru clienţi. Totuşi, BCR, unul dintre principalii competitori ai BRD, oferă ipotecare cu dobânzi fixe pe o perioadă de 10 ani, la dobânzi de 6% pe an.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI