TIOR

Intesa Sanpaolo Bank Romania, in pierdere in primele 9 luni din 2013

Intesa Sanpaolo Bank Romania, in pierdere in primele 9 luni din 2013Intesa Sanpaolo Bank România a avut pierderi de 3 milioane de euro în primele 9 luni din 2013. Cu toate acestea, rezultatul raportat de către bancă este cu mult mai bun faţă de aceeaşi perioadă de anul trecut, când Intesa raportase pierderi de 23 de milioane de euro.

 

La sfârşitul lunii septembrie 2013, Intesa Sanpaolo Bank avea active (credite) în valoare de 1,2 miliarde de euro. În primele 9 luni din an, banca atrăsese depozite de la clienţi, în valoare de 0,6 miliarde de euro şi acordase credite de 0,8 miliarde de euro.

 

Conform informaţiilor de la banca mama, Intesa Sanpaolo Bank România avea, după primele trei trimestre din an, credite neperformante de 132 de milioane de euro, iar împrumuturile restructurate şi cele substandard aveau valoarea de 31 de milioane de euro.

 

Despre Intesa Sanpaolo Bank România

 

Intesa Sanpaolo Bank România număra, la jumătatea anului 2013, 842 de angajaţi şi aproape 100.000 de clienţi. La nivel local, instituţia deţine 44 de sucursale şi 32 de agenţii.

 

Grupul Intesa Sanpaolo (a două mare bancă din Italia) are deschise în ţara noastră şi alte instituţii: Intesa Sanpaolo Leasing, Intesa Sanpaolo Real Estate şi Exelia (ultima dintre ele este o companie ce este specializată în oferirea de suport pentru operaţiuni de bank office).

 

Sursa foto: bancherul.ro

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI