TIOR

Interesul pentru creditare creste si in randul IMM-urilor

Interesul pentru creditare creste si in randul IMM-urilorInteresul pentru creditare creşte şi în rândul IMM-urilor. Cu toate că prudenţa este cuvântul care descrie cel mai bine disponibilitatea companiilor din România pentru împrumuturi bancare, UniCredit Ţiriac Bank a raportat o creştere a cererii pentru credite de 10-15% la începutul anului 2014.

 

“În cazul băncii UniCredit, numărul cererilor de credite din partea clienţilor IMM s-a majorat cu 10-15% în primul trimestru din 2014, faţă de intervalul similar al anului trecut”, a declarat Simona Lăcătuş, reprezentant al UniCredit Ţiriac Bank.

 

UniCredit Ţiriac Bank a micşorat până la 24 de ore termenul de acordare a unei finanţări pentru IMM-uri. Totuşi, această măsură este destinată doar creditelor fără niciun fel de garanţie, care nu depăşesc 1 milion de lei. În cazul creditelor cu garanţii, termenul maxim de acordare a fost redus până la 72 de ore. Astfel, companiile care vor un împrumut de la UniCredit vor beneficia de o ofertă: comisionul de acordare este 0, până la dată de 31 mai 2014. Firmele eligibile sunt doar cele cu o cifră de afaceri de maximum 3 milioane de euro.

 

Multe dintre instituţiile de creditare din România au început să-şi introducă în oferte credite pentru IMM-uri, la dobânzi atractive.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI