TIOR

ING si portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro, o noua echipa de succes

ING si portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro, o noua echipa de succesING şi portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro vor face echipă. Dacă eşti interesat să cumperi o locuinţă nouă în ansamblurile pe care le promovăm, vei avea la îndemână o ofertă excelentă de creditare, împrumutul ING Ipotecar, alături de tot sprijinul de care ai nevoie pentru ca lucrurile să meargă ca pe roate!

 

Ocupanta locului 7 în topul celor mai mari bănci din România în 2013, ING, îţi va oferi cele mai bune soluţii de finanţare dacă vrei să achiziţionezi o casă sau un apartament nou într-unul dintre ansamblurile rezidenţiale pe care portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro le promovează!

 

Îți oferim și un exemplu concret: cea mai bună ofertă de credit pentru achiziţia unei locuinţe pe care o pune la dispoziţie clienţilor săi ING este împrumutul ING Ipotecar. Care sunt avantajele acestuia? Ei bine, pentru un avans de doar 15%, poţi primi până la 900.000 de lei, în condiţiile în care dobânda standard este comparabilă cu Prima Casă, de doar 5,33% pe an (cu condiţia încheierii asigurării de viaţă de grup la ING). Sună bine? Aşteaptă să-ţi spunem şi restul: venitul minim acceptat este de 1.500 de lei, perioada de rambursare a creditului este de minimum 3 ani şi maximum 35 de ani, iar ING acceptă şi un co-debitor pentru acest împrumut (membru al familiei solicitantului).

 

În plus, dacă ai nevoie să plăteşti în euro locuinţa pe care vrei să o cumperi, ING îţi face conversia valutară la un curs preferenţial, dacă ai un cont curent în euro la bancă.

 

Portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro prezintă peste 300 de oferte de case şi apartamente noi din ansamblurile rezidenţiale din Bucureşti şi periferie, aşa că fiecare dintre voi are de unde alege!

 

Sursa foto: ing.ro

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI