TIOR

ING intrerupe serviciile pe 15 si 23 octombrie

INGING a aunțat că în zilele de 15 şi 23 octombrie, în intervalul 01:00-04:00, nu vor fi posibile plăţile cu cardurile la POS-uri şi online, tranzacţiile de la ATM-urile ING, iar serviciul Home'Bank nu va funcționa, se arată în informarea transmisă de bancă. 

ING spune că imediat după incidentul din 10 septembrie a început, împreună cu furnizorii, un proces etapizat de înlocuire a echipamentelor afectate şi de suplimentare a capacităţii de procesare şi de stocare a datelor.

Mai mult decât atât, banca precizează faptul că implementarea decontării SEPA pentru transferurile în euro are ca termen data de 31 octombrie, iar acest lucru trebuie făcut în mai multe faze succesive.

"Noile soluţii tehnice pe care trebuie să le aplicăm şi diversitatea acestora ne obligă să efectuam modificările în mai multe faze succesive. Tehnic vorbind, este imposibil să implementăm aceste acţiuni de la o zi la altă. Vom face însă aceste schimbări în aşa fel încât să nu îţi creăm inconveniente", menționează ING.

Astfel, în zilele de 15 octombrie (în intervalul 01:00 - 04:00) și 23 octombrie (în intervalul 01:00 - 04:00 ), plățile cu cardurile ING la POS-uri și online, tranzacțiile de la ATM-urile ING și serviciul Home'Bank nu vor fi disponibile.

Vă reamintim, pe 10 septembrie un incident generat de un test al sistemului de stingere a incendiilor, a reușit să blocheze serverele ING și niciun serviciu al băncii nu a fost disponibil mai bine de jumătate de zi.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI