TIOR

ING este prima banca din Romania care acorda credite instant

ING este prima banca din Romania care acorda credite instantING Bank acordă credite de nevoi personale instant, fără adeverinţă de salariu. Clienţii pot cumpăra credite cuprinse între 2.000 şi 90.000 lei, pe o perioadă de cel mult 5 ani.


Cu ajutorul unui parteneriat cu ANAF, ING Bank acordă clienţilor noi şi clienţilor vechi credite de nevoi personale pe loc. „Am gândit procesul de acordare a creditului din perspectiva clientului. Cum ar fi cel mai simplu şi comod pentru client? Să nu fie nevoit să facă mai multe drumuri la bancă, să nu aibă nevoie de adeverinţă de salariu şi, ideal, să primească banii pe loc. Pe lângă încheierea acordului cu ANAF, ING Bank şi-a adaptat procesele interne astfel încât astăzi este prima bancă ce poate acorda pe loc creditul de nevoi personale. În acesta nouă formulă, procesul de acordare a creditului durează, în medie, 15 minute iar clientul primeşte imediat banii în cont", au spus oficialii ING.


Dobânzile pentru creditele de nevoi personale sunt între 8,95% şi 10,45%. ING solicită comision de analiză şi comision de administrare pentru aceste credite.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI