ING creste avansul la ipotecare, UniCredit mai asteapta

12-05-2016 / Blog credite imobiliare

ING creste avansul la ipotecare, UniCredit mai asteaptaING Bank, una dintre primele 10 bănci din România după numărul de active, a crescut avansul la creditele ipotecare în lei de la 15% la 25%, cu 2 zile înainte de intrarea în vigoare a legii dării în plată. Clienţii pot cumpăra ipotecare de la ING pe o perioadă de maximum 35 ani, în limita a 900.000 lei.

ING Bank este cea mai nouă instituţie de creditare din România care a urcat avansul la creditele ipotecare. Banca a crescut cu 10%, până la 25%, avansul pentru împrumuturile de locuinţe în lei. Dobânzile pe care ING le percep la creditele ipotecare sunt de 3,66% pe an (pentru clienţii care încheie şi o asigurare de viaţă), respectiv de 3,99% pe an, pentru clienţii care aleg opţiunea fără asigurare de viaţă.

UniCredit aşteaptă până pe 16 mai

UniCredit, o altă bancă din top 10, a anunţat că va majora avansurile la creditele ipotecare în lei şi în euro, tot până la 25%, însă de la 16 mai.

„Această decizie a fost adoptată în urmă analizelor interne pe care le-am realizat că urmare a intrării în vigoare a legii dării în plata. Monitorizăm cu atenţie evoluţia pieţei imobiliare şi consecinţele adoptării legii dării în plata. Ne dorim în continuare să susţinem cererea de finanţări ipotecare, atât prin programul Prima Casă, cu privire la care sperăm că fondurile vor fi suplimentate, cât şi prin finanţările de credite ipotecare cu avans 25%. Credem că acest produs ipotecar oferit de UniCredit Bank rămâne în continuare printre cele mai competitive din piaţă”, au declarat oficialii UniCredit pentru zf.ro.

Dintre toate băncile mari din ţară, doar Banca Transilvania nu a făcut niciun fel de anunţ cu privire la majorarea avansurilor la ipotecare.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.