TIOR

ING Bank anunta rezultatele primului trimestru din 2016

ING Bank anunta rezultatele primului trimestru din 2016ING Bank România a anunţat rezultatele din primul trimestru al anului 2016. Conform instituţiei, profitul net a fost de 84 milioane lei, mai mare cu 3% faţă de primul trimestru al anului 2015, iar creditarea a crescut cu 26%, până la 14,5 miliarde lei.

Băncile din România continuă să raporteze rezultate bune pentru primul trimestru al anului 2016. ING Bank se laudă cu un profit în creştere cu 3%, până la 84 milioane lei, dar mai important, cu un portofoliu de credite net superior celui din primul trimestru al anului 2015: 26% este avansul, până la 14,5 miliarde lei.

Un alt detaliu notabil anunţat de către ING Bank este reducerea ratei creditelor neperformante, până la 4,6%.

“Câştigul a fost, în principal, din dobânzi şi venituri din tranzacţii de schimb valutar, în strânsă legătură cu creşterea volumului de afaceri şi a numărului de clienţi, precum şi din venituri din tranzacţionare a instrumentelor specifice pieţelor financiare”, este menţiunea băncii.

ING Bank s-a alăturat de curând băncilor din România care au urcat avansul la creditele ipotecare. Banca a crescut cu 10%, până la 25%, avansul pentru împrumuturile de locuinţe în lei. Dobânzile pe care ING le percep la creditele ipotecare sunt de 3,66% pe an (pentru clienţii care încheie şi o asigurare de viaţă), respectiv de 3,99% pe an, pentru clienţii care aleg opţiunea fără asigurare de viaţă.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI