TIOR

INEDIT: ING lanseaza creditul de nevoi personale ”instant”

 INEDIT: ING lanseaza creditul de nevoi personale ”instant”ING România a lansat recent creditul de nevoi personale ”instant” care se poate obține prin intermediul platformei de mobile banking HomeBank.

Întregul procesul online durează 15 minute, iar banii sunt transferaţi în contul curent, susțin reprezentanții băncii, doar dacă clientul respectă toate criteriile.

Termenii de obţinere a creditului sunt exact ca şi în cazul accesării unui credit la ghişeul unei agenţii: vârsta minimă fiind 18 ani, vechimea în muncă minim un an, veniturile stabile raportate la ANAF de minim 1.000 de lei, iar suma maximă care poate fi împrumutată este de 90.000 de lei.

„Mă bucură faptul că în ING România am găsit o soluţie pentru a oferi credite de nevoie personale instant şi digital. Este primul de acest fel din România şi suntem convinşi că această mutare va fi un element decisiv în piaţă. Analizele pe care le vom face asupra dosarelor de creditare online vor fi la fel de riguroase ca cele pe care le facem în agenţii. Vrem doar să ne apropiem cât mai mult de clienţi şi să îi lăsăm să aleagă modalitatea preferată de a obţine un credit”, a declarat Daniel Llano Manibardo, directorul segmentului de Retail ING România.

ING România a încheiat un protocol de lucru cu ANAF și InfoCERT SPA Italy, privind certificarea digitală a clientului pentru a semna cu aceasta contractul de creditare în interiorul platformei, scriu cei de la ZF.ro

Cu semnătura digitală, clientul nu trebuie să mai meargă la bancă. Costurile de certificare vor fi suportate de bancă şi nu de clienţi.

Mai mult decât atât, clienţii pot obţine prin această platformă o simulare de credit pentru a vedea care va fi dobânda, care va fi rata fixă, la ce sumă se încadrează sau care va fi suma totală de plată.

“Clienții trebuie să fie în control absolut. Primesc toate informațiile legale de preț și condiții în timpul procesului. Vor putea face simulări și vor putea vedea care este oferta care le acoperă nevoile. Toate detaliile contractuale sunt trimise pe mail înainte de a primi creditul”, a mai adăugat directorul ING.

În acest moment, noul produs este dedicat doar clienților ING, dar în curând opțiunea de credit instat va fi disponibilă și celor care nu sunt clienți ING.

Elvila
TIOR

903.66 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI