TIOR

Inceputul de 2014, cel mai bun pentru creditele de consum

Inceputul de 2014, cel mai bun pentru creditele de consumCea mai mare bancă din România, BCR, a avut vânzări excelente de credite de consum şi ipotecare la începutul anului 2014. Creditele garantate au crescut cu aproape 300% în primele 4 luni ale anului, în comparaţie cu aceeaşi perioada din 2013, potrivit reprezentanţilor băncii.

 

BCR a declarat că lunile martie şi aprilie au fost cele mai bune din ultimul timp în ceea ce priveşte creditele de consum și ipotecare. „Creşterea pe segmentul creditării este în primul rând un efect al deciziei strategice din 2012 de a stopa creditarea în valută şi a acorda credite doar în lei, ceea ce a dus la o creştere a cotei de piaţă în acest segment de la 5% la 20%. BCR a dat un trend pe care piaţa l-a urmat“, au declarat reprezentanţii băncii.

 

De asemenea, pe creditele de consum banca a avut creşteri de 70% în perioada ianuarie-aprilie 2014. De la sfârşitul anului 2012, BCR a renunţat la creditarea în valută şi a ales să dea împrumuturi exclusiv în lei.

 

La sfârşitul lunii iunie 2014, BCR a scos la vânzare, pe site-ul sau, cea mai scumpă proprietate imobiliară: un spaţiu comercial de aproape 2.000 de mp, în Suceava. Preţul este de 13,4 milioane de euro.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI