Iei un credit ipotecar, primesti o pisica. Se intampla in Rusia

09-09-2014 / Blog credite imobiliare

Iei un credit ipotecar, primesti o pisica. Se intampla in RusiaSberbank, cea mai mare şi mai importantă bancă din Rusia, împrumută câte o pisică tuturor clienţilor care iau un credit ipotecar de cel puţin 116.000 de dolari. În Rusia, tradiţia spune că pisicile aduc noroc dacă se plimbă prin case noi.

 

Cea mai mare bancă din Rusia, Sberbank, împrumută clienţilor care-şi iau un credit ipotecar mai mare de 116.000 de dolari câte o pisică. În tradiţia rusească, pisicile poartă noroc dacă se plimbă printr-o casă nouă. Animalele aparţin angajaţilor băncii, care şi-au dat acordul pentru ciudata şi interesanta ofertă a instituţiei.

 

Campania Sberbank a început la mijlocul lunii august. Cei care doresc să cumpere un credit ipotecar de valoare mare vor putea să-şi aleagă dintre 10 rase de pisici pe care le pot lua la noua lor casă, unde le pot ţine câteva ore. Campania va dura până la jumătatea lunii decembrie, iar doar primii 30 de clienţi care se împrumută vor beneficia de ofertă. 15 dintre acestea pot fi din Moscova, iar ceilalţi 15 din alte localităţi din Rusia.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.