TIOR

Ieftinire istorica pentru creditele de locuinte in lei

Ieftinire istorica pentru creditele de locuinte in leiCreditele de locuinţe în lei au ajuns la costuri minime istorice. Dobânda Robor la 3 luni, cel mai important indicator pentru calcularea creditelor de locuinţe în lei, a scăzut până la 1,21% pe an, cea mai mică valoare înregistrată vreodată.

 

Dacă te întrebai dacă este momentul să iei un credit pentru a-ţi cumpăra o locuinţă, atunci poţi să fii sigur că răspunsul este pozitiv. Indicatorul Robor la 3 luni, cel folosit de majoritatea băncilor pentru setarea dobânzilor pentru creditele de locuinţe, este la minimul istoric, de 1,21%, după o scădere de 5% faţă de ultima şedinţă monetară.

 

Ce înseamnă acest lucru? Simplu: ratele creditelor imobiliare şi ipotecare scad considerabil. Cele mai multe bănci din ţară folosesc indicatorul Robor, plus anumite marje, pentru stabilirea valorii dobânzilor creditelor, aşa că o reducere de 5% a Robor-ului este semnificativă.

 

De luat în seama este şi nivelul foarte scăzut al dobânzilor la creditele de locuinţe în lei, care sunt un argument suplimentar pentru care românii le aleg înaintea celor în valută.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI