TIOR

Idea Bank, gata sa lanseze un credit pentru renovare cu ipoteca

Idea Bank, gata sa lanseze un credit pentru renovare cu ipotecaIdea Bank este gata să lanseze un credit pentru renovare de locuinţe cu ipotecă. Motivul? Foarte mulţi clienţi au cumpărat credite de nevoi personale tocmai în scopul de a-şi renova imobilele.

Conform directorului direcţiei produse de la Idea Bank, Alin Fodoroiu, banca pregăteşte un produs special pentru renovarea locuinţelor: un credit cu ipotecă. De unde a pornit această idee? "Am observat că sumele din creditul de consum sunt utilizate de clienţi în scopul renovării locuinţei şi am considerat că acesta este următorul produs pe care clienţii şi l-ar dori de la banca noastră", a declarat reprezentantul Idea Bank.

Avantajul legii dării în plată – creditele de consum se vând acum ca pâinea caldă!

Unul dintre puţinele avantaje ale legii dării în plata, cel puţin pentru bănci, este creşterea interesului românilor pentru creditele de consum. De asemenea, vânzările de credite ipotecare au scăzut de la aprobarea legii dării în plată, întrucât avansurile mărite i-au încurcat pe românii care-şi doreau să cumpere locuinţe.

Ce spun oficialii Idea Bank: "Am simţit acest lucru şi în teritoriul creditului de consum. Noi lucrăm cu diverse canale alternative de distribuţie, brokeri şi agenţi direcţi de vânzare, care erau focusați pe finalizarea acestor aplicaţii de credit ipotecar. Imediat după ce legea dării în plată a intrat în vigoare, ei s-au reorientat către clienţi care doresc credite de consum", este explicaţia lui Alin Fodoroiu.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI