TIOR

Home Banking sau cum poti lua un credit direct de pe smartphone

Home Banking sau cum poti lua un credit direct de pe smartphoneÎn ţările mai dezvoltate, noţiunea de home banking este mult mai bine cunoscută decât în România. Totuşi, în ultima perioadă, şi la noi conceptul a început să prindă la public, pe fondul interesului tot mai ridicat pentru evoluţia tehnologică. De curând au apărut şi în România primele companii care oferă chiar şi posibilitatea de a-ţi lua un credit folosind smartphone-ul ca principală unealtă.

 

Cu ajutorul aplicaţiilor de Home Banking, clienţii băncilor de pretutindeni îşi pot folosi smartphone-urile pentru a-şi plăti facturile la utilităţi, a-şi gestiona cheltuielile şi chiar pentru a lua un credit. Recent, şi în România au apărut primele companii care te ajută să-ţi alegi creditul potrivit direct de pe telefonul tău. Tot ce trebuie să faci este să-ţi instalezi o aplicaţie specială, să introduci un cod de activare şi să-ţi alegi tipul de împrumut care ţi se potriveşte cel mai bine. La scurt timp după aceasta, vei fi contactat de către un reprezentant al companiilor care oferă acest serviciu, care-ţi va da toate detaliile de care ai nevoie pentru a finaliza tranzacţia.

 

Nu ştii dacă eşti eligibil pentru a primi creditul pe care-l doreşti? Stai fără griji. Există o mulţime de aplicaţii pentru telefoanele de ultima generaţie, care te ajută să afli dacă veniturile pe care le ai sunt suficiente pentru a-ţi lua tipul de împrumut pe care l-ai ales.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI