TIOR

Garanti Bank si-a marit profitul de 4 ori, pana la 17 milioane de euro

Garanti Bank si-a marit profitul de 4 ori, pana la 17 milioane de euroTurcii de la Garanti Bank și-au mărit profitul de 4 ori la sfârșitul primului semestru din 2013, față de aceeași perioadă din 2012. Astfel, acesta se ridică la 17 milioane de euro net. Care sunt motivele acestor rezultate excelente ale băncii aflați din rândurile care urmează.

 

 

 

 

Mărirea numărului de depozite și credite, motivele pentru un profit superior

 

Potrivit lui Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank, creșterea volumului de depozite și credite, multe dintre acestea pentru IMM-uri, dar și noii clienți ai băncii sunt principalele motive pentru profitul de 17 milioane de euro. În primele trei luni din 2013, profitul Garanti Bank era de 8,4 milioane de euro.

 

Pierderile de anul trecut din cauza creditelor neperformante au fost de circa 22 de milioane de euro.

 

În primul semestru din 2013, Garanti Bank a avut venituri de 65 de milioane de euro (includem aici și cele trei IFN-uri pe care banca le controlează). Numărul total al creditelor s-a situat la 1,75 miliarde de euro, în aceeași perioadă.

 

 Garanti Bank, în lume

 

Garanti Bank se află în proprietatea turcilor de la Turkyie Garanti Bankasi. Profitul net consolidat al acestora în primele șase luni din 2013 a fost de 769 de milioane de euro, la active de 80 de miliarde de euro.

 

Sursa foto: bancherul.ro

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI