TIOR

Garanti Bank finanteaza cu spor IMM-urile

Garanti Bank finanteaza cu spor IMM-urileGaranti Bank a avut o creştere anuală de 20% la finanţarea IMM-urilor, în ultimii 4 ani. Acum, banca are deja peste 25.000 de clienţi din rândul firmelor româneşti. Garanti a acordat credite IMM-urilor în valoare de 300 de milioane de euro, în condiţiile în carea valoarea medie a unui împrumut este de 90.000 de euro.

 

Garanti Bank se poate laudă cu o creştere de 20% în fiecare an, începând cu 2010, pe segmentul creditării IMM-urilor. Banca a acordat credite de 300 de milioane de euro, iar depozitele clienţilor săi au urcat şi ele cu peste 42%.

 

Potrivit raportului băncii, cele mai multe întreprinderi mici şi mijlocii care au luat credite de la Garanti sunt din distribuţie şi comerţ (17% din numărul total), servicii (15%) şi din turism (33%). Peste două treimi din creditele acordate au fost pentru investiţii şi doar o treime pentru capitalul de lucru.

 

De puţin timp, Garanti Bank a primit 35 de milioane de euro, suma din care va folosi 20 de milioane de euro pentru finanţarea companiilor conduse de către femei, într-o tentativă de a încuraja persoanele de sex feminin să-şi dezvolte cât mai multe business-uri în România.

Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI