TIOR

Fuziune bancara in Romania, finalizata

Fuziune bancara in Romania, finalizataGaranti Bank şi Garanti Credite Ipotecare au fuzionat. Prima instituţie a încorporat-o pe cea de-a doua, care are un portofoliu de 114 milioane de euro. Condiţiile contractuale pentru clienţi au fost păstrate.

 

Garanti Credite Ipotecare a încheiat procedura de fuziune cu Garanti Bank, după aproape 9 luni de la iniţierea procedurii. Improtant de menţionat este că fuziunea nu va schimba condiţiile de creditare pentru clienţii Garanti Credite Ipotecare.

 

Garanti Credite Ipotecare a avut anul trecut venituri nete de 3,1 milioane euro şi un profit de 600.000 milioane euro.Volumul total al portofoliului de credite al Garanti Credite Ipotecare era, la dată fuziunii, de 114 milioane euro, iar în medie, fiecare creditavea valoarea de aproximativ 30.000 de euro.

 

"Fuziunea ne consolidează poziţia în sistemul bancar autohton, fiind în linie cu strategia noastră pe termen lung de a le oferi clienţilor produse şi servicii (...) prin intermediul unui model de afaceri simplificat şi multifuncţional. În urmă acestui proces, ne-am optimizat costurile, randamentul nostru a fost îmbunătăţit, iar echipa noastră de experţi şi specialişti în credite ipotecare s-a mărit", se arată într-un comunicat de presă al grupului Garanti.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI