TIOR

eDepozit, de la Libra Internet Bank, acum accesibil si de pe mobil

eDepozit, de la Libra Internet Bank, acum accesibil si de pe mobilLibra Internet Bank acordă o dobândă de 5,5% pentru produsul de economisire eDepozit, constituit cu ajutorul telefonului mobil. Depozitele pot fi create prin aplicațiile Libra Internet Banking și Libra Mobile Banking.

 

eDepozit a fost lansat în 2012, ca un produs exclusiv online. Din data de 21 noiembrie 2013, acesta poate fi constituit și prin intermediul telefonului mobil.

 

Produsul de economisire eDepozit, de la Libra Internet Bank se adresează atât clienților existenți, cât și celorlalte persoane fizice sau persoane fizice autorizate. Pentru deschiderea unui astfel de depozit nu se plătește comision la deschiderea contului. Clienții care apelează la serviciile Libra Internet Banking și Libra Mobile Banking nu plătesc abonament lunar și nu achită nicio taxă de activare.

 

La ora actuală, dobânda de 5,5% oferită de către Libra Internet Bank este cea mai mare de pe piață, din rândul dobânzilor pentru depozitele la termen constituite în sucursale sau cu ajutorul platformei de Internet Banking.

 

Conform zf.ro, depozitele standard pentru persoane fizice constituite pe 12 luni beneficiază de o dobândă maximă de 4,75% pe an. Clienții cu profesii liberale dispun de o dobândă maximă de 5% pe an.

 

Sursa foto: dailybusiness.ro

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI