TIOR

Dobânzile la creditele Raiffeisen Banca pentru Locuințe s-au micșorat

Dobânzile la creditele Raiffeisen Banca pentru Locuințe s-au micșoratRaiffeisen Banca pentru Locuințe, una dintre cele mai importante bănci specializate pe acordarea de credite în domeniul locativ, scade valoarea dobânzilor cu un punct. 
 
 Raffeisen Banca pentru Locuințe reduce dobânzile la creditele în lei cu un punct, după primii cinci ani de la semnarea contractului – dacă această formulare nu vă impresionează, aveți “puțintică răbdare”, căci vom oferi și un exemplu practic, ce va oferi o imagine de ansamblu a importanței acestei scăderi ale dobânzilor. 
 
La împrumuturile cu ipotecă, va fi percepută o dobândă fixă, cuprinsă între 5,5 și 7,5 procente pe an (aceste procente variază în funcție de avansul achitat), iar după primii 5 ani de achitare a ratelor, dobânda va scădea la 4,5 procente pe an. Împrumuturile fără ipotecă vor funcționa în regim asemănător, deși în acest caz dobânda fixă în primii cinci ani variază între 5,5 și 11,9 procente. 
 
Pentru a înțelege mai bine aceste cifre, vom exemplifica: rata lunară pentru un credit în valoare de 150.000 de lei, contractat pe 12 ani și pentru care s-a achitat un avans de 20%, dobânda pentru primii patru ani ar fi de 7,5 procente, adică 1.538 de lei. Conform ultimelor schimbări făcute de Raiffeisen, după această perioadă, dobânda  va deveni 4,5%, ceea ce presupune că rata lunară va echivala cu 1.050 de lei. Finalul perioadei de creditare va fi marcat de rambursarea a 168.000 de lei. 
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI