TIOR

Dobanzi mai mici pentru clientii cu credite in franci elvetieni ai Bancii Romanesti

Dobanzi mai mici pentru clientii cu credite in franci elvetieni ai Bancii RomanestiCe bancă a mai redus dobânzile la creditele în franci elveţieni? Aceasta este întrebarea pe care ne-o punem în ultimele zile. Ei bine, a venit rândul Băncii Româneşti, una dintre instituţiile de creditare care a vândut credite în franci elveţieni în ţara noastră.

 

O nouă zi şi o nouă ieftinire a dobânzilor creditelor în franci elveţieni. Banca Românească este cea mai recentă instituţie financiară care ieftineşte împrumuturile în franci, pentru clienţii săi. Reducerea este de aproximativ 0,8% şi s-a realizat prin setarea indicelui LIBOR (cel în funcţie de care se calculează dobânzile la creditele în valută) la valoarea din data de 26.01.2015. Cu alte cuvinte, reducerea de dobândă se aplică până la următoarea actualizare a ratelor creditelor în franci elveţieni.

 

Banca Românească este prezentă în ţara noastră încă din anul 1993. Acţionarul sau majoritar este Naţional Bank of Greece, care deţine 99,27% din capitalul social al instituţiei.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI