Dobanzi de la 9,5% pentru creditele de nevoi personale la BCR

22-10-2013 / Blog credite imobiliare

Dobanzi de la 9,5% pentru creditele de nevoi personale la BCRBCR scade cu pâna la 3% dobanzile la creditele de nevoi personale fără garanții. Astfel, dobânda fixă este de 9,5% pe an, iar clienții care primesc salariul sau pensia la BCR nu vor plăti niciun comision de analiză și vor primi o asigurare de viață gratuită.


Oferta BCR pentru creditele de nevoi personale este limitată, până la data de 31 decembrie 2013, în cazul creditelor noi și pentru împrumuturile folosite pentru refinanțarea altor credite, de la alte bănci.


Acum îți trebuie doar trei acte pentru a primi un credit de nevoi personale la BCR


BCR ușurează și mecanismul de acordare a creditelor pentru nevoi personale. Salariații vor avea nevoie doar de adeverință de salariu, fișă fiscală/formularul BCR și factura de utilități.


Pensionarii vor putea lua un credit de nevoi personale cu talonul de pensie, decizia de pensionare definitivă și factura de utilități.


Iată ce a declarat Andrew Gerber, Director de Management al Produselor Retail, în cadrul BCR: “Banca noastră reduce dobânda la creditele de nevoi personale în lei cu până la 3% și nu percepe comision de analiză clientilor noștri care fie îşi virează sau aleg acum să îşi vireze salariile sau pensiile la BCR. Continuam să susţinem planurile clientilor nostrii finanţând, in conditii de pret extraordinare, realizarea tuturor proiectelor pe care acestia si le-au propus: amenajări/remobilări în casă, cheltuieli specifice Sărbătorilor de Iarnă sau neprevăzute, precum şi reducerea obligaţiilor lunare de plată prin refinanţarea creditelor de la alte banci.”

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.