TIOR

Dobanda fixa la creditele ipotecare Casa Mea, de la BCR, extinsa la 10 ani

Dobanda fixa la creditele ipotecare Casa Mea, de la BCR, extinsa la 10 aniCreditele ipotecare Casa Mea, de la BCR, beneficiază acum de o dobândă fixă de 10 ani, de la 5 ani. Aceste împrumuturi au o dobândă de 5,95%, pentru persoanele care-şi primesc veniturile în conturile băncii.

 

Noul an aduce o schimbare importantă, care-i va avantaja pe cei care vor să ia un credit pentru achiziţia de locuinţe. Cea mai mare bancă din ţară după active, BCR, a prelungit la 10 ani dobânda fixă pentru creditele ipotecare Casa Mea. Comisionul de analiză este zero, iar dobânda pentru clienţii care-şi primesc veniturile în conturile băncii este de 5,95%, cu 0,2% mai mică decât pentru cealaltă categorie de clienţi.

 

Care sunt costurile unui credit Casa Mea, de la BCR?

 

Pentru un credit Casa Mea, de 160.000 de lei, pe o perioada de 30 de ani, un client va plăti DAE de 6,14%, o dobândă fixă de 5,95% în primii 10 ani, după care dobânda va deveni variabilă (calculată în funcţie de Robor la 6 luni şi o marjă de 3,95%). Comisionul de analiză este zero, iar costul de evaluare al apartamentului este de 370 de lei.

 

“Având în vedere perioada mare de acordare a creditelor ipotecare de până la 30 ani, ne dorim să oferim clienţilor noştri predictibilitate pe o perioadă cât mai lungă de timp. De aceea, începând cu această lună, le oferim clienţilor posibilitatea să cunoască încă de la momentul când iau creditul cât vor plăti lunar pentru următorii 10 ani. Această este o ofertă unică pe piaţa din România şi suntem convinşi că în timp va deveni o variantă preferată de către clienţii noştri", spun oficialii BCR.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI