TIOR

Dobanda-cheie a ajuns la 3,5%!

Dobanda-cheie a ajuns la 3,5%!Banca Națională a României a scăzut dobânda-cheie până la 3,5%, marți, 4 februarie 2014. Astfel, s-au confirmat așteptările analiștilor economici. BNR a redus pentru a doua oară în 2014 dobânda-cheie.


Banca Naționala a României a mai tăiat 0,25% din dobânda-cheie, la ședința Consiliului de Administrație de marți, 4 februarie 2014. Conform unui comunicat de presă al băncii centrale, ultimele modificări ale celei mai importante dobânzi au avut un impact pozitiv asupra ratelor împrumuturilor populației.


De asemenea, oficialii BNR au declarat că scăderea dobânzii-cheie s-a făcut ca urmare a îmbunătățirii perspectivei inflației.


Banca Naționala a României a redus dobânda de politică monetară la ultimele 6 ședințe ale Consiliului de Administrație


După reducerea de marți, 4 februarie 2014, BNR a scăzut dobânda de politică monetară la ultimele șase şedinţe ale Consiliului de Administraţie (din iulie, august, septembrie, noiembrie 2013 şi ianuarie 2014). De altfel, la şedinţa din ianuarie a Consiliului de Administraţie, Banca Naționala a României a redus şi rezervele minime obligatorii pentru lei cu 3 procente, până la 12% şi rezervele minime obligatorii pentru valută cu 2 procente, până la 18%, eliberând pe piață mai multe fonduri pe care băncile le pot folosi pentru a acorda credite.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI