TIOR

Doar un pas pana ce Nextebank va prelua Banca Carpatica

Doar un pas pana ce Nextebank va prelua  Banca CarpaticaA mai rămas doar un pas până când Nextebank va prelua restul pachetului de acţiuni ale Băncii Carpatica şi va deveni astfel acţionarul majoritar al instituţiei. Consiliul Concurenţei analizează această tranzacţie şi va reveni cu un răspuns în perioada următoare.

„O decizie cu privire la această operaţiune de concentrare economică urmează a fi adoptată, conform prevederilor legale, în termen de 45 de zile de la data la care notificarea devine efectivă“, este menţiunea dintr-un comunicat al Consiliului Concurenţei, referitoare la tranzacţia dintre Nextebank şi Banca Carpatica.

După fuziunea cu Nextebank, Banca Carpatica va ajunge la active de aproximativ un miliard de euro şi se va poziţiona printre primele 20 de bănci din România.

Alte tranzacţii inter-bancare din România

Banca Transilvania a încheiat procesul de integrare a Volksbank România. Acum Banca Transilvania are 2,2 milioane de clienţi şi 7.300 de angajaţi. După fuziunea dintre cele 2 bănci, 34.000 de clienţi ai Volksbank au avut reduceri la credite, dar şi numeroase alte beneficii.

Banca Transilvania a anunţat, printr-un comunicat de presă, încheierea fuziunii cu Volksbank România, în urma căreia a integrat această bancă.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI