TIOR

De ultima ora - BCR mareste avansul la ipotecare!

De ultima ora - BCR mareste avansul la ipotecare!Informaţie de ultimă oră: BCR măreşte avansul la creditele ipotecare cu garanţie imobiliară! Începând cu dată de 9 mai 2016, avansul solicitat de banca este de 35%!

Creditele ipotecare cu garanţie imobiliară de la BCR necesită acum un avans de 35%, de la 15%, cât era solicitat până acum. Cea mai mare bancă din România după numărul de active, BCR, a crescut avansul la ipotecare din cauza legii dării în plată. Astfel, instituţia se alătură unui număr în creştere de bănci care au luat măsuri de creştere pentru avansurile la creditele de locuinţe, precum Raiffeisen, CEC Bank, ING, Banca Românească, BRD sau Alpha Bank.

Perioada maximă de rambursare a fost redusă

O altă măsură luată de BCR este scăderea cu 5 ani a perioadei maxime de rambursare a creditelor ipotecare cu garanţie imobiliară. Astfel, clienţii se pot împrumuta de la 9 mai 2016 doar pe o perioadă maximă de 25 de ani, faţă de 30 ani, cât era până acum.

Clienţii care au solicitat deja împrumuturi ipotecare la BCR vor beneficia de sistemul vechi de creditare

BCR mai informează că toţi clienţii care au solicitat cereri de creditare ipotecară (dar şi cei care au deja cererile aprobate) până la data de 9 mai 2016 vor beneficia de condiţiile vechi de creditare: avans 15% şi perioada maximă de rambursare a împrumuturilor de până la 30 de ani.

Banca Transilvania, singurul gigant bancar din România care tace

Dintre băncile mari din România, până acum doar Banca Transilvania nu a anunţă vreo măsură că urmare a legii dării în plată. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce anume vor hotărî oficialii BT, dar şi ceilalţi reprezentanţi ai instituţiilor de creditare din ţară.

Până atunci rămâneţi conectaţi la portalul DezvoltatorImobiliar.ro ca să aflaţi cele mai fierbinţi informaţii din piaţa imobiliară şi din segmentul financiar-bancar!

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI