TIOR

De sarbatori romanii merg la banci ca sa faca rost de bani

De sarbatori romanii merg la banci ca sa faca rost de baniUn sondaj al portalului de servicii financiare efin.ro arată că, de sărbătorile de iarnă, peste 60% dintre români apelează la bănci pentru a face rost de bani.

 

Cele mai multe dintre persoanele intervievate doresc să achiziţioneze un produs bancar ce beneficiază de reduceri ale dobânzilor (peste 70% dintre respondenţi), în vreme ce doar 20% valorizează mai mult eventualele premii puse la bătaie de către bănci.

 

 

Peste 50% dintre români vor un împrumut pentru a-şi plăti datoriile

 

Superstiţia este una dintre “calităţile” principale ale poporului nostru. De aceea, nu este de mirare că peste 50% dintre participanţii la sondajul efin.ro au spus că şi-ar dori un împrumut bancar pentru a-şi plăti datoriile. Cum oare este posibil să intrăm în noul an cu datorii?!

 

O pătrime dintre respondenţi ar contracta un credit bancar în perioada sărbătorilor pentru a avea banii necesari pentru vacanţă.

 

Alte rezultate ale studiului

 

- 42% dintre cei intervievaţi îşi doresc un împrumut cuprins între 1.000 şi 5.000 de euro.


- 58% dintre participanţi sunt de părere că împrumuturile în lei sunt în continuare cam scumpe, în pofida scăderilor dobânzii de politică monetară.

 

Sondajul portalului de servicii financiare efin.ro a avut loc între 3 şi 5 decembrie. La acesta au participat 286 de persoane, care au răspuns la cele 6 întrebări puse de către operatori.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI