TIOR

De acum poti lua credite in Italia ca sa cumperi locuinte in Romania

De acum poti lua credite in Italia ca sa cumperi locuinte in RomaniaSucursala Banca Transilvania Italia oferă rezidenţilor posibilitatea să ia credite pentru cumpărarea de locuinţe în România. Atât românii, cât şi italienii au această opţiune de credite.

 

De acum poţi lua credite în Italia ca să cumperi locuinţe în România. Toţi cetăţenii români sau italieni care au venituri obţinute din una din cele 2 ţări sunt eligibili pentru credite imobiliare, de la Banca Transilvania, sucursala italiană.

 

Persoanele interesate pot primi credite de locuinţe pe care să le cumpere în România de valori cuprinse între 5.500 euro şi 250.000 euro. Trebuie să menţionăm că aceste credite se acordă chiar şi pentru casele de vacanţă sau pentru terenuri, unde ar urma să fie construite casele sau apartamentele. Perioada de rambursare este de maximum 30 de ani, iar ca şi garanţii sunt solicitate alte locuinţe sau terenuri.

 

Dobânzile pentru creditele imobiliare oferite de BT Italia sunt variabile, formate din Euribor-ul la 6 luni şi o marjă de 5,25% sau din dobânda de politică monetară BCE şi o marjă de 6,8% pe an. Administrarea creditului scoate din buzunarele clienţilor un comision de 50 euro pe an.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI