TIOR

Daca ai un credit de locuinta trebuie sa citesti asta

Daca ai un credit de locuinta trebuie sa citesti astaAi în un credit de locuinţa la care plăteşti rate lunare? Avem o veste bună pentru tine: dobânda Robor la 3 luni este la cel mai mic nivel din ultimele 7 săptămâni, aşa că şi ratele vor scădea.

 

1,39% pe an era valoarea indicelui Robor la 3 luni, în dată de 9 octombrie 2015, cea mai scăzută cotaţie din ultimele 7 săptămâni. Comparativ cu luna septembrie, când Robor-ul era la valoarea de 1,5% pe an, acum sunt premise foarte bune pentru creditele în lei.

 

Cu cât scad ratele lunare la creditele în lei dacă Robor-ul este mai mic?

 

Pentru fiecare scădere de 0,1% a cotaţiei Robor-ului la 3 luni, economiile lunare ale românilor scad cu aproximativ 10 lei, în funcţie de mărimea sumei împrumutate. Astfel, pentru un credit de 200.000 lei, economiile lunare sunt de peste 11 lei, în condiţiile în care Robor-ul se menţine la valoarea actuală şi nu urcă până la 1,5% pe an.

 

Cea mai scăzută valoarea a Robor-ului la 3 luni din acest an fusese în iunie, când indicele era cotat la 1,2% pe an. Datorită reducerilor dobânzilor, creditele de locuinţe în lei sunt cu mult mai ieftine decât cele în euro şi sunt alegerile principale ale românilor.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI